Šis produktas ne tik suteikia skonio pojūčiams iššūkį, bet ir yra tikra žarnyno mikrofloros bomba, nes fermentacijos metu išsaugomos naudingosios bakterijos, enzimai ir vitaminai.
✅ Fermentuotas, ne marinuotas – natūrali fermentacija užtikrina gerųjų bakterijų gausą.
✅ Virškinimą gerinantys ir medžiagų apykaitą skatinantys ingredientai – imbieras, čili pipiras ir kalendra gali padėti skatinti virškinimo fermentų gamybą, pagerinti maistinių medžiagų įsisavinimą ir paskatinti medžiagų apykaitą.
✅ Natūralūs priešuždegiminiai ir antibakteriniai komponentai – česnakas, imbieras ir juodieji pipirai pasižymi stipriomis priešuždegiminėmis bei antibakterinėmis savybėmis, kurios gali padėti palaikyti imuninės sistemos stiprumą ir bendrą organizmo atsparumą.